Transport België door Oostvogels

Transport België is voor veel bedrijven nog een lange weg, echter wordt dit wel een stuk makkelijker gemaakt door het transportbedrijf Oostvogels. Dit bedrijf is naast logistiek ook gespecialiseerd in transporten distributie.

Het wagenpark is veel op de weg, en is gevestigd op de Belgische grens. Dagelijks wordt er door hen in de BeNeLux gereden, waardoor vervoer binnen deze landen sterk efficiënt wordt uitgevoerd.

Team van professionals

Transport naar het buitenland vraagt de nodige kennis van zaken en een sterk logistiek plan. Jouw goederen en het vervoer daarvan zullen moeten voldoen aan een aantal wettelijke eisen.

Het bedrijf zorgt altijd voor een gemotiveerd team van mensen, welke op de hoogte zijn van de juiste reglementen. Door de jarenlange ervaring is onze afdeling logistiek goed op de hoogte van wat er speelt en zij plannen voor elk bedrijf de meeste geschikte weg.

Laat hen sturen

Ondanks dat ze aan alle voorschriften houden blijven we flexibel en met jou meedenken in een oplossing voor uw vervoersprobleem. Of dit nu naar België is of naar een ander land.

We zorgen ervoor dat jouw transport betrouwbaar op de plaats van bestemming aankomt. Geheel volgens de regels, geheel volgens jouw wensen. Service laat ons sturen, en dit transport brengt ons beiden verder.